• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Fara dulciuri si bezele, fara toate astea rele

Nu stiu cat este de important sa ai 90-60-90 ca femeie sau sa fii super lucrat ca barbat. Dar cred ca important este sa te simti bine in pielea si corpul tau! In urma ca doua luni si jumatate (am mai scris despre acest lucru) am inceput un program alaturi de cei de la Miko Life, unde doamna doctor Alina Stoica m-a ajutat sa descopar conceptul #getinshapein60days. Evident, nu am fost singur in acest demers, pentru ca am vrut sa impart efortul, cat si rezultatele cu apropiatii. Impreuna cu Andrei Vulpescu am mers si la cursurile de sport sustinute de Mihaela Bunea, personal trainer si un adevarat exemplu al faptului ca limitele sunt doar in capul nostru.

Ce-am facut in tot timpul acesta? Am tinut dieta! Pe langa asta, m-am rasfatat si cu anumite servicii de la #mikomed, cum ar fi: radiofrecventa la 3 saptamani, masaje saptamanale, fie ca vorbim despre sportiv, drenaj limfatic sau reflexoterapie. Daaaar, adevarata provocare si cel mai mare efort pe care l-am depus a fost sa renunt la dulciuri. Pe de o parte, pentru ca imi plac, iar pe de alta parte, pentru ca am acces la cele mai incantatoare delicii pentru retina si papile gustative prin prisma faptului ca lucrez in si cu cele mai bune restaurante.

Gratie doamnei doctor Alina Stoica, care intervenea saptamanal in reconstructia motivatiei personale, masurandu-ma constant si recomandandu-mi felurile de mancare potrivite, lupta cu mine insumi a devenit ceva mai simpla. Trebuie sa recunosc, am avut parte de sustinere din toate partile, de la #mikocafe, #zensushi sau #norma, pana la prietenii care si-au schimbat si ei stilul alimentar pentru a transforma acest proces intr-o experienta comuna.

Dupa o luna si ceva am urmat o cura de detoxifiere care a durat patru zile, bazata exclusiv pe sucuri naturale din fructe alcaline, supe strecurate si multa apa. Cand ziceam ca nu mi-e usor, ma intrebau multi cunoscuti de ce fac asta, ca n-am nevoie sa slabesc. Ideea e ca scopul meu nu a fost niciodata sa scap pur si simplu de kilograme, ci sa ma simt bine eu cu mine, conturandu-mi un stil de viata care imbina imaginea cu sanatatea. Am invatat ca pentru cinci minute de placere (dupa ce savurezi un desert si mai esti si super fan dulciuri, ca mine), trebuie sa tragi multe ore dupa. Gusa, burta, haine care iti stau urat. Pentru ce?

Simt ca am facut pasi mari in a ma apropia de un stil de viata care vine din mine, nu de import-la care sa renunt de indata ce ma impresioneaza cantarul. Voi continua cu #mikocafe si #mikomed, inot la #younivers, sala ca Mihaela Bunea la #youniverspool si #mikogym, cu #zensushi, #norma si #youniverssummerclub.
Suferinta de a pofti este inlocuita de satisfactia de a te simti bine in propria piele si in hainele tale. Multumiri celor care m-au sustinut, imbarbatat, dar mai ales suportat.

#mikolife #mikomed #mikonutrition #mikogym #mikocafe #norma #zensushi

IMG_0286

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *