• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Fabrica de-ndeplinit dorinte

Da. Asta ar fi o idee buna pentru tinerii antreprenori care vor sa inoveze in business si sa construiasca ceva pe cat de util, pe atat de profitabil. Din pacate, nu exista fonduri europene pentru asa ceva, cum nu exista nici posibilitatea de a (re)construi raiul pe pamant. Lumea nu e o fabrica de indeplinit dorinte, am observat asta pe propria-mi piele, dar si la cei din jur.

Zilele trecute am fost cu prietena mea, Monica, la film. Pentru a n-spea oara am observat fenomenul despre care sm scris in repetate randuri pe blog: singuratatea cronica. Am vazut multe persoane care merg singure la film, poate nimic nou si atipic pana aici, cu atat mai putin pentru cei care iubesc sa fie singuri sau pentru norocosii care au pe cineva si nu cunosc adevaratul feeling pe care il ai cand cunosti situatia din alt punct de vedere. Raportand la mine, mi se pare trist. Cunosc multe persoane “frumoase” la propriu si la figurat care sunt singure, majoritatea negasindu-si jumatatea. Poate motivele sunt multe si plauzibile, dar ce frumos este cand vezi doi oameni fericiti impreuna, ochii umezi, privirea patrunzatoare, doua trupuri ca unul singur! E adevarat ca nimic nu tine la infinit, dar ne putem crea propriul manunchi de zile si clipe infinite prin emotie, bucurie, amintiri scufundate in dragoste si sentimente frumoase care sa ne faca sa radiem a fericire pana luminam intreg Universul.

La mine, lucrurile stau usor diferit, sunt mai (bine, mult mai) complicate, dar as vrea sa ii pot ajuta pe altii sa se regaseasca si, astfel, sa ma simt si eu implinit vazandu-i pe ei impliniti. Inca o dorinta de-a mea. Iar daca Anna Frank avea dreptate cand spunea ca “Dumnezeu vrea sa vada oamenii fericiti”, poate ca cineva, undeva, chiar stie de o fabrica de-ndeplinit dorinte.

IMG_7702

Fi.GA. Facebook Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *