• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Explore the #Innocens side of coolness

In ultima vreme m-ati tot auzind vorbind despre Innocens sau am aparut in fotografii la concept store-ul cu acelasi nume. Pe scurt, este unul dintre magazinele mele preferate cu haine pentru barbati (aleluia! Era si cazul! :))), dar au si pentru femei. E un concept nou lansat, vorbeste despre intalnirea dintre estetica si functionalitate, dintre formele orasului si formele personalitatii umane. Ma regasesc complet in piesele vestimentare propuse de ei. Hainele sunt negre, comode, chic, materialele si finisajele intr-un mare fel, dar trebuie sa mergeti sa le vedeti. Doar asa va puteti da seama ce incerc eu sa va povestesc. Sa vezi cu ochii tai, sa simti pe pielea ta. :))

Magazinul arata foarte bine, asta si datorita celor doi oameni faini implicati in proiect: Sorin Oprea si fotograful Valeriu Preda. S-au intrecut pe sine in amenajarea spatiului.

De curand, eu si Monica Munteanu am organizat lansarea oficiala a magazinului care a reunit iubitorii de urban fashion si autenticitate. In jurul unui pahar de vorba, invitatii au putut admira colectia toamna-iarna 2016-2017.
Sunt #theblackman de ceva ani deja si sincer sa fiu, cred ca nu mai stiu sa port haine colorate. Uneori ma atrag, dar nu mai stiu sa le port. In consecinta, camera mea e #allblack. Uneori uit ce am, uit sa le mai port sau chiar nu le mai gasesc cu lunile. De-acum inainte le gasesc la #Innocens, un brand care imi vine manusa.

img_2952

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *