• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

#ElosSkinLaserCenter: the place to be!

Unul dintre domeniile despre care am tot scris si voi mai scrie este cel de beauty. In primul rand, pentru ca ma pasioneaza sincer, in al doilea rand pentru ca jobul imi impune sa fiu la curent cu toate informatiile si noutatile din acest domeniu. De-a lungul anilor am tot colaborat cu diverse structuri de beauty si intretinere corporala, dar guess what? Acum am ajuns sa lucram cu mama lor. Ma refer la BeautyMed, iar cunoscatorii vor intelege din prima.

Am mai scris despre cat de important e sa ai grija de tine, mai ales odata cu trecerea timpului, adaptand ritualurile de ingrijire la stilul de viata. Sunt adeptul ingrijirii si mai ales, al preventiei, apeland din greu la tratamente faciale sau corporale non invazive. Cert este ca vine un timp in care, pe langa sport si dieta echilibrata, trebuie sa iti ajuti corpul folosindu-te de progresul medical si de noile tehnici sau aparaturi de ultima ora folosite in beauty.

La Elos am inceput cu tratamentele de curatare faciala de la Hydrafacial de care ma bucur lunar, precum si de acid hialuronic in obraji. Nu e vreun moft, ci o necesitate, avand in vedere ca din cauza slabitului tenul meu capatase un aspect de oboseala care nu se pupa cu trasaturile mega ascutite. Astfel, pometii mei au inceput sa aiba alt aspect, mult mai cald.

Subliniez ca in Centrul Elos lucreaza exclusiv medici specializati si asistente, demonstrand ca frumusetea este de fapt, o stiinta, nu o indeletnicire intuitiva.

Pe termen scurt, mi-am propus sa incerc Criolipoliza, procedeu pe care il voi aplica pe zona abdominala (care nu s-a dus nici prin dieta, nici prin sport- fix ce ziceam mai devreme legat de imbinarea celor trei elemente pentru rezultate vizibile: sport, dieta, Elos).

Tot aici voi efectua incepand din aceasta toamna si sedintele de intretinere ale epilatului definitiv. Stiu ca s-au scris multe despre aceasta procedura, ca sunt pareri pro si contra, ca de obicei. Eu am facut-o in urma cu 7 ani si am avut niste rezultate incredibile!

Concluzia e ca nu ma voi opri aici. Nici din experimentat, nici din scris. Asa ca voi scrie in continuare despre ce voi testa la #ElosSkinLaserCenter, probabil o sa fac si live-uri din timpul procedurilor pentru ca alea sunt cele mai sincere, nu-ti poti ascunde adevaratele trairi. Asa ca nu ezitati sa ma contactati daca aveti intrebari.

Dar cel mai important: indiferent de gen, ingrijirea este esentiala. Imbatranirea este un proces pe care il bifam cu totii. Si barbatii au nevoie de anumite proceduri de preventie si ingrijire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *