• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

E summer. E #Summerwell.

Pentru mine, vara are cateva sinonime, printre care si Summerwell. De trei ani merg la acest festival si tot el ma face sa ma raportez cu placere la luna august, uitand de canicula, orasul gol etc. Sa fiu sincer, pe Ei ii consider pionierii evenimentelor de acest gen si ii apreciez pentru ca nu s-au abatut niciodata de la directia lor. Sunt multi care incep ceva, testeaza, apoi schimba si isi pierd identitatea. Ei au construit de la inceput pe o baza solida, iar odata cu trecerea timpului, au imbunatatit fiecare editie, pastrandu-si ADN-ul.

Imi place locatia, imi place vibe-ul, dar mai ales oamenii care vin cu mintea si sufletele deschise pentru a se simti bine si a petrece. Joie de vivre.

Ca in fiecare an, zona de food, precum si cele de recreere sau fashion/sales sunt super bine alese, transformand experienta intr-un intreg, dandu-i un singur discurs. M-am bucurat sa ii regasesc pe multi de la editiile precedente (mai rar intalnita ideea de traditie in randul evenimentelor care cauta cu aviditate noul), precum si chipuri noi ale unor parteneri foarte faini.

Probabil s-a vazut si in fotografii, ceea ce captiveaza la Summerwell e atmosfera unica. Racoarea padurii si senzatia de atemporalitate arunca o panza feerica in agitatia specifica. Vibe-ul senzational si muzica pe masura au tinut oamenii in priza tot weekendul. I know… suna a lauda, dar sa lamurim: NU sunt platit pentru asta. Scriu sincer despre ceva care mi-a placut. Si cred ca sinceritatea e un exercitiu pe care ar trebui sa il practice cat mai multa lume intr-o epoca agresata de branduri si reclame. Nu as fi scris asta daca nu mi-ar fi placut experienta. Pozele au vorbit de la sine, am vazut ca tot Facebook-ul a fost invadat de imagini de la Summerwell, exceptand carcotasii care au si ei rolul lor. Mai ales ca eu consider ca pentru un organizator, orice feedback e binevenit si de luat in calcul pentru viitor.

Asa ca ne revedem curand, pe 24 August, la cel mai mare picnic in alb, #DinerenBlanc! ?✌️