• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Dream big, travel a lot!

Eu, degustatorul de experiente neconventionale, pot spune ca am incercat multe, dar ultima aventura chiar m-a impresionat. Dupa multi ani, am fost intr-o vacanta de opt zile in Grecia. Nu oricum, ci pe un catamaran de unde lumea se simte altfel, iar timpul se masoara dupa ceasuri interioare.

Deja multe incercari, nu stiam daca am rau de mare sau nu, sa petrec atatea zile pe o barca plina de oameni pe care ii stiam din vedere sau deloc (fiind deja cunoscut faptul ca sunt o fire dificiala) parea a fi o adevarata provocare. Unde mai pui ca nici la inot nu sunt un as, bronz aveam, dar m-am dus totusi. Concluzia? De neuitat!

Aventura mea a fost presarata de situatii din cele mai inedite, de la marimea camerei si a baii, pana la a dormi pe timp de furtuna ancorati in port. Poate pentru cei obisnuiti cu acest stil de viata nu e vreo mare treaba, dar pentru mine a fost o noutate si oportunitatea de a face lucruri in premiera. Desigur, nici coboratul din barca nu a fost cel mai simplu lucru, dar l-am trecut cu brio.

Stiti filmele alea care impresioneaza prin imagini din porturi pe care scrie ‘Exista si viata de-asta’? Ei, acolo am ancorat noi. Marea Ionica sarata si clara, linistita si agitata, ca o punte ce duce spre un paradis al peisajelor mirifice nu te lasa sa scapi camera foto din mana. Dar cele mai multe si frumoase fotografii raman in memoria personala. Nici cu mancarea nu mi-a fost rusine, in consecinta acum sunt iar la dieta. Dulciurile… No comment. Ma intreb daca alcoolul, I mean un pahar de sampanie, vreo doua shoturi de tequila si o bere bruna se pun??? :)))
Ideea e ca o experienta pe barca nu inseamna doar stat la soare, fun si relaxare. Presupune si o neasteptata doza de liniste care s-a asezat peste mine sub forma unor lectii de viata. Cunoasterea de sine, a altora, a unor situatii care imi vor prinde bine in viitorul apropiat. Dupa experienta din Atena, unde nu am fost cel mai incantat, insulele dupa cum altfel auzisem, sunt ceva deosebit, de vis, parte din lumea povestilor. Ma refer la Meganisi, Scorpios sau Kastos si foarte multe altele pe care sper sa am ocazia sa le vizitez candva tot intr-un trip de genul acestuia, #boattrip.

Poti sa ai multe lucruri, multe haine, sute de accesorii, dar sunt de parere ca ceea ce iti da valoare este cunoasterea lumii. In viata este important (si, evident, frumos) sa te plimbi si sa experimentezi. Arunc pe aceasta cale gandul in Univers si ma rog pentru un job care sa imi permita asta 300 de zile din 365. 🙂

Dream big, have fun and enjoy life!

fullsizerender-1

fullsizerender-2

fullsizerender-3

fullsizerender

img_7082

img_7367

img_7466

img_7467

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *