• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Din păpușar în păpușă

Imaginea creata de facebook l-a facut sa devina din papusar, o papusa… Viata sa nu mai e in intregime a lui, ci trebuie impartita cu ceilalti. Denis e de parere ca oamenii se simt bine atunci cand se imbraca bine. A invatat din mers cum merge treaba cu imbracatul si asortatul hainelor. Pentru a fi imbracat bine iti trebuie mult curaj si de aceea oamenii ii privesc cu teama pe cei care se imbraca extravagant.

Evolutia imaginii lui Denis a avut loc treptat si nu s-a intamplat peste noapte. A durat cativa ani de incercari, probe si invatat pana s-a ajuns la momentul in care sa fie reprezentat de felul in care se imbraca. Este de admirat ca Denis, ca orice om de succes, accepta feedbackul pozitiv si negativ fiind constient ca poate descopera ceva ce poate fi imbunatatit.

Latura de antreprenor i s-a dezvoltat in urma cu cativa ani cand a venit pe cont propriu la Bucuresti. Seriozitatea, talentul si creativitatea l-au ajutat sa castige clienti pe partea de PR si, muncind din greu, a reusit in urma cu cateva luni sa amenajeze un frumos magazin dedicat barbatilor: La Maison d’Homme. Vom afla mai multe despre Denis in interviul urmator:

Cum caracterizezi imaginea ta din acest moment?

Este greu sa vorbesc despre mine si nici nu pot fi foarte obiectiv, fiind vorba de imaginea mea.

De ce anume ai nevoie ca sa reusesti sa te imbraci astfel incat sa te simti reprezentat de felul in care arati?

Daca nu ai banii si mintea, astfel incat sa angajezi un specialist care sa te invete si sa te indrume, este nevoie de multe incercari, esecuri, despre care consider ca vin odata cu dezvoltarea noastra ca si indivizi si tine totodata si de evolutia ta sociala.

De unde iti cumperi hainele?

Mai nou ‘imi cumpar’ din propriul magazin, de prin boutiqu-rile pe unde ma plimb, de la designeri romani gen: Vagabond, Atelieri, Alchemy, si de la branduri precum: Zara, H&M, Nike…

Ce bloguri de moda citesti?

Nu prea citesc bloguri, dar urmaresc cativa blogger-i pe instagram si mai rasfoiesc uneori ceva reviste de moda.

Ce e cool pentru tine?

Cool pentru mine, sunt momentele cand reusesc sa imi cumpar un lucru pe care mi-l doream de mult. Este un sentiment de multumire interioara ca am putut.

Cu ce va fi diferit magazinul La Maison D’Homme fata de alte magazine de haine?

In plus fata de alte magazine, pe langa selectia de haine cool la preturi accesibile, este vorba si de consilierea primita, locatia fiind una calduroasa, in care totul se imbina perfect.

De unde a ponit ideea cu deschiderea magazinului?

De mic copil, gustul pentru shopping fii d dezvoltat de catre mama, care de ceva vreme tot intr-un domeniu similar activeaza. Acum 7 ani, tot in domeniul asta activam, iar acum stand de vorba cu un prieten, ne-am decis sa infiintam ‘La Maison D’Homme’!

Ce imi pot cumpara din magazinul tau?

Intrebarea este ce nu iti poti cumpara, iar raspunsul este unul simplu: monentan palarii nu poti cumpara!

De cate ori pe zi postezi lucruri pe facebook si instagram?

Facebook-ul imi este ‘amanta’, iar instagramul devine o amenintare pentru facebook!

Ce ii sfatuiesti pe cei care vor sa se imbrace altfel dar nu au curaj?

Un singur lucru ii pot sfatui si anume: 
‘Indrazneste mult, ca sa castigi mult’!

Interviu pentru Lookool, ianuarie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *