• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Din nou in pantofii Mihaelei Glavan!

Spun ‘din nou’ pentru ca o cunosc pe Mihaela de ceva timp si sunt fan declarat al pantofilor pe care ii face. Si nu numai! Mi-a ramas in minte un rucasc absolut genial!!! Cred ca au trecut 7 ani de cand ne-am intalnit prima data. Nu mai tin minte daca eram la un event sau in Gaia, dar stiu ca am ajuns la cateva zile dupa in showroom-ul ei cel vechi. Ii spuneam zilele trecute ca imi placea acel showroom la nebunie. Sau poate emotia pe care ti-o dadea locul respectiv. Imi placea darts-ul pe care il jucam in biroul ei, discutiile etc. Astfel, am inceput sa port the Glavan shoes. Cred ca am vreo 8 perechi, plus genti si curele.

Sunt #theblackman, dar imi place libertatea de a mixa culorile si accesoriile dupa bunul plac, de personalizare care lipseste in magazine. Acum, am decis impreuna ca pentru #PittiUomo91 sa facem o pereche de pantofi din piele lacuita, iar o alta sa o lasam in the original version.

Posibilitatea de a-ti alege materialele, culorile, texturile iti da un sentiment aparte. Personalizezi ceva doar al tau, creat de un designer celebru de la noi, Mihaela Glavan.

So… la doua dintre tinutele de la Pitti Imagine 2017 voi purta ceva special sub semnatura Mihaelei.

#mihaelaglavan #pittidanceof #pittiuomo #pitti91 #theblackman #urbanstoryteller

FullSizeRender (2) (1)

IMG_4755 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *