• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

De trei ori bravo pentru Lush

Sapunul Dog Paw Print de la Lush de care Iris, terrierul meu adorabil s-a indragostit aseara. Miroase magnific. Nu am mai asteptat aniversarea din 10 aprilie ( cand Lush implineste 17 ani), pentru ca ieri seara am fost la un eveniment care merita toate aplauzele: In magazinul Lush de la Mario Plaza Dorobanti a fost lansata o campanie sociala de strangere de fonduri pentru sterilizarea cainilor comunitari. Incepand de astazi si pana in 12 aprilie, orice sapun Dog Paw Print Soap (costa 25.80 lei/100g) cumparati din magazinele Lush din Bucuresti, banii vor fi donati organizatiei Save the Dogs, pentru sterilizarea cateilor fara stapan.

Mi-a placut mult ideea celor de la Lush Romania si Denis Radu, PR-ul lor, pentru ca exista o ginta mica de oameni minunati in Romania care isi dedica tot timpul salvarii cainilor fara stapan si gasirea unui camin pentru acestia. Daca ar fi mai multe companii care gandesc asa, problema inmultirii cainilor s-a rezolva mai repede, fara crize si masuri feudale de eradicare a acestui fenomen. Accesati site-ul http://www.savethedogs.eu/ ca sa aflati mai multe despre aceasta campanie.

Lush este unul dintre brandurile prezente in casa mea deja de cativa ani, chiar de cand si-au deschis standul fresh si vesel din Mario Plaza. Uleiul solid de masaj, sapunurile cu miros de ciocolata si vanilie si sarurile de baie cu miros de miere sunt preferatele mele. Ideea Lush le apartine britanicilor Mark Constantine si lui Elizabeth Weir, care inca din 1970 au pus bazele unei mici companii care ii furniza produse in acea perioada deja celebrei Anita Roddick, marea doamna The Body Shop.

Abia in 1994, Mark si sotia sa, Mo Constantine si-au deschis primul magazin, iesind din anonimatul de fabrica in lumina reflectoarelor de beauty. Cosmetic House Limited s-a transformat in Lush, in 10 aprilie 1995 si de atunci brandul a devenit un darling, cu peste 600 de magazine in 43 de tari. Halle Berry, Jessica Biel sau Jude Law sunt ,,abonati’’ Lush.

Bravo Lush pentru faptul ca nu testeaza produsele pe animale, pentru campaniile de salvare a animalelor si pentru filozofia de viata colorata si cool pe care o promoveaza fara prea mult tam-tam!

Articol publicat in Placerile lui Noe, martie 2012

1 thought on “De trei ori bravo pentru Lush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *