• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

De sexuit, ne sexuim cu totii

Am avut cateva ezitari in legatura cu a scrie sau nu ce cred eu pe marginea urmatorului subiect. Nu e ceva religios, nici politic, nu e cultural si nici social, e din toate, se defineste si le defineste pe toate. Ati ghicit, sexul. Pentru ca el sta la baza societatii inca din Antichitate, chit ca Biserica a incercat sa astearna un voal opac peste acest aspect care a distrus dinastii, a schimbat vieti, a rescris destine.

Consider ca sexualitatea este o energie inexorabila, de altfel, cea mai puternica si prost canalizata dintre energii care in loc sa creeze, adesea dauneaza si distruge. Multi stiu cum si cand sa se foloseasca de ea, altii o fac intotdeauna si din totdeauna (no, I don’t mean prostitutes, ci in general).

Paradoxal, ceea ce face sexul atat de puternic nu rezida in esenta sa, ci in simplul fapt ca e tabu, ceva interzis, noi ii hranim puterea. Ascunzandu-l, creste. Cei care vorbesc despre el cu deschidere si fara reticente sunt ori admirati, ori criticati, nu exista cale de mijloc. Oare de ce stiu?!! :))

Let’s talk about sex, baby! Dupa cum erau versurile unei melodii mai vechi… Dar, am o idee mai buna, hai sa vorbim despre elementele care deriva din el. Sa luam de exemplu, fetisurile. Ohooo! Multe sunt (si diferite), putini vorbesc despre ele si cand vine vorba de a experimenta, numarul se reduce dramatic. Uite asa debuteaza problemele in cuplu, se nasc frustrarile, apare nemultumirea. Nu banii, nu grijile cotidine, ci sexul produce prima fisura pe barca.
And trust me! Am ‘studiat’ cativa ani buni pentru a fi sigur de ceea ce scriu acum.

Exista o doza de perversitate in fiecare dintre noi, sa nu aud vreun pudic ca e intruchiparea puritatii pe pamant! Ne gandim mult timp la sex si da, trebuie sa sa ramana intre 4 pereti, dar din pacate criticam, barfim, aruncam cu piatra in cine apucam. Ca si cand am face-o strict pentru procreat, exclusiv in pozitia misionarului…
Nu ne place muia, suntem oripilati de anal, nu stim ce-s alea jucarii, outdoor sex, gang bang, poppers, nimic. Incoenti ca la botez. Stam cu biblia in pantaloni si copulam strict pentru a duce gena mai departe. Ce fapta nobila, ce sacrificiu!

Un ‘bullshit’ pe scurt. Daca ne scutura cineva…, mvai, si asta nu imi dau seama daca e de bine sau de rau, caci fiecare are masura lui si abordarea proprie. Ideea e sa nu dam cu piatra cand propriul fund e plin.
Have sex, enjoy it, use condom and live your fucking life!

img_0042

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *