• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Dakota. When #steakhouse meets #finedining

Pentru a continua calatoria in lumea gusturilor, va propun o noua destinatie: restaurant Dakota. In fiecare seara de vineri o tema speciala imbraca atmosfera si invita la savurarea unor preparate specifice. Brazilians, Tapas & Wine, Fine dining pot parea simple denumiri pentru unii, insa pentru cei care au ocazia sa mearga la Dakota, sunt pur si simplu experiente ale gustului.

De curand am luat parte la seara de ‘fine dining’ si, alaturi de Georgian Gheorghe, managerul de la Beautik Haute Parfumerie, m-am bucurat de o experienta atemporala, urmata de evenimentul lui Damian Draghici & Brothers (#ursariemaxima in Fratelli).

Ca sa descriu cina intr-un singur cuvant: ‘minunata’! Am trecut prin cinci feluri de mancare si un desert. Inca mai traiesc, la cat de bune erau preparatele, cred ca mai gaseam loc pentru inca doua feluri :)). Desigur, a contat si faptul ca nu mai gustasem asa ceva pana acum: supa crema de dovleac cu rata confiata si trufa neagra, mousse de crustacee, iar restul va invit pe voi sa le descoperiti in meniul pe care il voi posta, alaturi de pozele minunatelor dish-uri.

Cand spui #Dakota, spui #steakhouse. Dar eu cred ca nu e suficient. E vorba de ceva mult mai complex, iar exercitiul serilor culinare tematice demonstreaza ca fine dining-ul nu are secrete pentru ei. Noi va recomandam sa va alegeti vinerea preferata in functie de preferintele culinare!

img_2350-1

img_2349-1

img_2348-1

img_2345-1

img_2344-1

fullsizerender-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *