• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Curvele si gura lumii

Sa va spun ce stiati deja: faci sau nu faci sex, tot curva te numesti! Sau te numesc altii. De ce? De unde? Din copilarie. Caci aud treaba asta de cand eram mic si mi-am dat seama ca din cauza mamelor care si-au crescut fiii astfel. Ne putem forma, schimba, evolua, dar cei sapte ani de acasa vor curge neincetat in sangele nostru. Mi-as dori ca cele care au copii sa fie mai atente in acest sens si sa aiba grija ce idei le transmit celor mici .

Sa ne intelegem: nu sunt avocatul nimanui, nu apar curvele, ci doar sexul free si neconditionat. Libera alegere si ceea ce numim liber arbitru. Nu sunt feminist convins, dar credeti-ma: nu exista curve mai mari decat barbatii! Femeile sunt pistol cu apa. Vina lor e ca se mananca una pe alta si pana si cea mai mare prostituata din lume, care a practicat cea mai veche meserie de cand se stie, le blameaza si le arata tot pe altele cu degetul.

By the way, cunosc foarte multe femei frumoase despre care se spune ca sunt curve, iar ele n-au facut sex de luni de zile! Sa nu mai spun ca mediul in care te invarti face totul- doar n-o sa te duci cu un controlor de RATB cand tu n-ai mers in viata ta cu autobuzul. Nu e vorba de statut, ci de faptul ca n-ajungi sa il/o intalnesti din cauza realitatilor diferite in care va traiti viata.

Eu nu judec pe nimeni, de asta am si decis sa scriu acest articol. De la 16 ani am avut prietene prostituate. Si misto! Ce le facea asa era asumarea. Si asta valoreaza cat toti banii din lume.
Pentru mine, curva este femeia care fura barbatii altora, tatii sau logodnicii. Vina nu e doar a lor, de acord, dar cam ele fac jocul si o stim toti din proprie experienta sau din experientele altora. Nici pe ele nu le judec, dar nici sa fiu “spectator de teatru” si fericit in pasivitatea mea nu pot.

Personal, percep libertatea in masura asumarii responsabilitatilor, ca sa il parafrazez pe Rousseau. Ideea e sa facem ce ne dorim, cand si cum ne dorim, dar sa ne asumam consecintele.
Inainte sa judecam, sa ne amintim o treaba, zic: vremea pulii trece! Atata timp cat poti sta demn si cu capul sus, laissez-faire, laissez-passer. Gura lumii n-o astupa nici pamantul. Restul e cancan.

#theblackman

IMG_1006

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *