• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Cum am ajuns fan IQOS?

Eu, pana sa apara IQOS, asociam fumatul cu mirosul neplacut. Imi placea ritualul, dar ma ucidea gandul ca o sa miros a fum de tigara pentru restul zilei, adica la toate intalnirile pe care le aveam (si dupa cum se vede pe Facebook, eu umblu, nu gluma :))!). Eram si un pic snob, imi cam placea sa trag din trabucurile lui Codin (acum si el foloseste IQOS).

Intotdeauna am fost fan tabachiere, pipe, tot felul de accesorii care transformau fumatul intr-un gest elegant si care dau o anumita prestanta celui care le foloseste. Eu cred ca viciile devin vicii pentru ca au o parte a naibii de frumoasa si, adesea, si pretioasa. Asa am ajuns eu sa colectionez de-a lungul timpului tabachiere vintage din argint pe care le cautam cu disperare la targuri cu obiecte de profil. Partea grea venea apoi: sa le gasesc locul potrivit in casa, sa le si folosesc, sa le si expun pentru a arata bine.

Anul trecut am facut cunostinta cu legea fumatului. Pe de-o parte m-am enervat, ca orice fumator. Pe de alta parte, m-am enervat si mai tare pentru ca am prieteni cu restaurante, baruri, cafenele si stiu cat i-a lovit. Recunosc, insa, m-a bucurat faptul ca nu mai miroseam a fum cand ieseam dintr-un local. Va mai amintiti cum va miroseau hainele dupa o noapte in club? Imbacseau aerul din toata casa.

Monica, prietena mea, a fost prima care si-a luat IQOS si cand am incercat prima data, am crezut ca e o prostie. Apoi din ce in ce mai multa lume in jurul meu folosea dispozitivul si ma fascina designul. Era ceva cool, avea accesorii, de la huse colorate pana la posibilitatea de a ti-l personaliza. Ei il foloseau inauntru, eu ieseam in frig la fumat. Asa ca am mai incercat de doua trei ori si am realizat ca e chiar foarte misto. Problema cu noi, oamenii, e ca ne obisnuim cu un lucru si apoi avem prejudecati cand apare altceva. Ca si cand toata viata ne-am tinut mainile intr-un fel pana cand ne propune un prieten sa le tinem invers. Dureaza putin pana te obisnuiesti, dar lectia e formidabila: ca sa evoluezi, trebuie sa iesi din zona de confort. Transformarea nu vine de sus, vine din noi.

Am scris despre parfumuri, haine, accesorii si lucruri frumoase pe care eu le cataloghez o semnatura a stilului. Ma bucur ca am descoperit IQOS, care e si el un accesoriu super cool pentru toti fumatorii. Si aia seriosi, si aia fashionisti. Daca tot plec la #PittiUomo91 o sa-mi iau jucaria cu mine, mi-am cumparat unul alb. Ca na, #theblackman cu #whitepower merg mana in mana pana la Firenze si inapoi. Astept sa scoata si device negru, heets-uri negre, totul negru. Oare o fi in plan?

fullsizerender

#thischangeseverything #medicaloptik #FiordiLatte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *