• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

CONCURS #CreatingSmile

Atunci cand fac cunostinta cu cineva, sunt foarte atent la zambetul persoanei respective. Daca zambeste, daca nu, cum are dintii etc. Cred cu tarie ca o dantura sanatoasa si ingrijita este un semn al respectului pe care ni-l purtam atat noua, cat si celorlalti. Si un catalizator al increderii in sine.

De aici si obsesia mea pentru a avea dinti perfecti (bine, eu tind sa fac o obsesie chiar si din cele mai mici detalii:)), asa ca prima mea experienta de albire a dintilor a fost de-a dreptul horror. M-a durut atat in momentul efectuarii acesteia, cat si multe zile dupa, reusind sa imi sensibilizez dintii intr-un mare fel. La un an dupa aceasta experienta, timp in care am spus ca nu mai fac asa ceva niciodata, am ajuns la doctor Yazan. Auzisem despre el ca a pus semnul egal intre munca si pasiune, cautand sa se perfectioneze prin studii sustinute in Anglia si SUA. Tehnologia de ultima ora pe care o foloseste, precum si abordarea cordiala m-au determinat sa reincerc. Si eu, dar si Simona Patruleasa, prietena mea care se lauda cu aceleasi experiente dureroase. Rezultatul? No pain!

Pe scurt, vorbim despre o prima etapa de 15 minute, urmata la un interval de cateva zile de o alta runda de 25 de minute ce cuprinde detartrajul si albirea dintilor. Uimitor rezultat. I mean, experienta in sine, nu numai rezultatul final. E foarte important sa nu iti fie teama si sa te duci cu drag la dentist. Pentru ca in zilele noastre baba nu mai trebuie sa sufere la frumusete. Desigur, trebuie sa am grija acum, urmeaza intretinerea: fara cafea, fara sucuri, fara vin rosu etc. Dar macar am scapat de ce era mai greu- durerea.

Si pentru ca vreau sa ofer si altcuiva posibilitatea de a-si rasfata dintii, va propun un CONCURS al carui premiu este chiar o albire si un detartraj in valoare de 250€. Raspundeti pana pe 19 martie printr-un comentariu la aceasta postare daca obisnuiti sa mergeti la medicul stomatolog pentru a trata sau pentru a preveni. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Good luck! There’s no pain.

IMG_0269

IMG_0367

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *