• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

CONCURS- Art your skin!

Sunt mega fan tatuaje, iar corpul meu a devenit in ultimii 5 ani o panza pe care gemenii talentati Macavei Brothers s-au semnat in nenumarate feluri. Datorita lor am reusit sa aduc la suprafata pielii ganduri, emotii, trairi pe care astazi le port ca pe o harta a celui care am fost si cel care voi fi. Multe dintre cunostintele mele inca sunt socate cand vad cate tatuaje am, dar pentru mine inseamna mai mult de-atat. Fiecare dintre ele este ca un buton invizibil care acceseaza anumite amintiri, definindu-ma cu bune si rele.

Stiu o gramada de oameni care stau pe ganduri si se intreaba daca e ok sa se tatueze sau nu, daca se plictisesc peste nu stiu cat timp, daca vor sa il stearga ulterior etc.. Well, guys, eu am tatuaje vechi de ani buni si de fiecare data cand ma uit la ele vad altceva. Pentru ca noi ne schimbam, evoluam, iar lucrurile, chiar daca raman aceleasi, invatam sa le privim diferit.

Tocmai de aceea, va invit sa va invingeti prejudecatile, punand la bataie un tatuaj in valoare de 200€ realizat de talentatii Macavei Brothers. Pentru a participa la concurs este necesar un like la pagina Macavei Btothers Ink si sa lasati un comentariu la acest articol in care sa ne spuneti ce reprezinta tatuajele pentru voi. Dar mai necesar ca necesarul :)))) e sa nu va fi facut niciun tatuaj pana acum.

Termen: 31 Aprilie. O sa premiem cel mai fain raspuns, adica unul sincer, pe bune, dar creativ.

#MacaveiBrothers #twinstattoo #theblackman #urbanstoryteller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *