• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

#changeyourlifestylein90days- 1st month

Mi-am propus si tare mandru sunt ca m-am tinut de treaba! A trecut o luna de cand m-am reapucat de sport la #WorldClassRomania si imi place din ce in ce mai mult. Ii datorez asta si lui Jordan C, personal trainer, care a inteles din prima ca dincolo de vorbe si de dorinta mare, nu imi e usor sa ma pun in starea de a ma tine serios de treaba. Mai ales inainte de Paste, cand tentatiile sunt mari, iar ideea unei diete m-a dat peste cap fizic si psihic.

De ce fizic? Pentru ca imi obisnuisem organismul cu un stil de viata sedentar, alimentat de mese grele, dulciuri fara masura, pofte satisfacute instant etc. O schimbare de genul asta nu vine cu pasi marunti, ci de-odata am zis ‘stop!’. La fel si psihic, nu am avut timp de pregatire, nu a existat niciun ‘luni’, niciun ‘1 al lunii’.

In primele zile m-am luptat cu cei mai ascunsi demoni, am crezut ca nu voi fi in stare. Dupa doua saptamani am capatat alt vibe, alt tonus, suplimentele de la #Nutramino chiar isi fac treaba, iar eu am completat intreaga experienta cu ajutorul lui Romeo Tudorache de la www.spamasaj.ro care ma ‘killareste’ acasa cu ventuze, bete de bambus si putin masaj de relaxare. Totul in linie cu ce mi-am propus.

Intre timp, a venit si Andrei Vulpescu (www.andreivulpescu.eu) care, dupa un antrenament cu noi s-a convins:

‘Sunt un tip care a crescut cu miscare. Pana cand a descoperit berea ? Asa au aparut pauzele si sedentarismul. Asa au aparut kilogramele in plus si reprizele de miscare.

Ei bine, de curand, am reluat regimul de miscare. De data asta foarte serios. Nu mai pot sa-mi permit sa ma neglijez.

Iar programul lui Denis Radu cu Jordan C. e foarte misto. Nu ai timp sa te plictisesti, pentru ca mereu faci alte exercitii. Consumi si iti place si iar consumi si iti place… si se vede. Oglinda iti devine prieten de nadejde… Consumi calorii de data asta, nu bere.

Dar nu o faci cu chin, ci cu placere, pentru ca inainte de orice, de efort, de transpiratie, de vointa… etc, miscare inseamna placere, deci viata!’

Vorba aia cu ‘niciodata sa nu spui niciodata…’ e mega adevarata! Am ajuns eu sa astept cu nerabdare urmatorul antrenament!!! Fac totul cu placere pentru ca se vad rezultatele si imi dau seama ca vor continua sa apara.

Uite asa ma mut de la Radisson la America House si pe Nordului la W, in cautarea rezultatelor dorite si a unui nou stil de viata.

#urbanstoryteller #SmartBalance #getinshape #changeyourlifestylein90days on month

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *