• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Change the Optik: MedicalOptik!

Mie imi plac cliseele. Ati observant ca dupa fiecare experienta particulara, ajungem la o filosofie generala? Cred ca iti trebuie multa intelepciune sa ajungi la cliseu. Din categoria asta, “ochii sunt oglinda sufletului”. Pentru mine, este cel mai important ca atunci cand vorbesc cu o persoana sa o privesc in ochi. Pentru ca acestia spun ce ea nu poate spune. Si pentru ca privirea are importanta ei, pun mare pret pe ochelarii pe care ii purtam. Acestia trebuie sa ne reprezinte.

Pentru #PittiUomo91, noi, cei care mergem, ne-am pregatit fiecare cum stie el sau cum considera el mai bine. Vom reprezenta din nou Baneasa Shopping City la aceasta editie si suntem happy, deoarece asocierile pe care ei le propun in general sunt cool, trendy, unconventional.

De data asta, Medical Optik de pe Ion Mihalache 104 a venit in intampinarea proiectului, oferind o noua dimensiune colaborarii. Cu aceasta ocazie, am trecut si printr-un control medical, eu purtand deja ochelari pentru distanta. Am aflat ca am astigmatism, in consecinta am acum o pereche noua de ochelari de vedere. Fugind de imaginea de ‘tocilar’ (mai ales ca nu se potriveste stilului meu), am ales niste rame Tom Ford, care initial erau pentru ochelari de soare. Norocul meu ca Hany, ownerul, m-a sustinut in nebunia mea, iar rezultatul il vedeti mai jos. 😀
Am mai ales o pereche de ochelari Tom Ford si o alta semnata Dolce&Gabbana. Lectia pe care am deprins-o pe baza acestei experiente fiind legata de necesitatea protejarii ochilor, indiferent de anotimp. Razele solare sunt nocive pe parcursul intregului an, nu numai vara. La noi inca sunt prejudecati si glume proaste pe seama obiceiului de a purta ochelari de soare.

Eu sunt indragostit de ochelarii de soare de multi, multi ani si ii port pe parcursul intregului an. Pentru #PittiUomo91 stiu un singur lucru: perechile alese de la #MedicalOptik (www.medicaloptik.ro) sunt tot ce imi trebuie!
Sfat: Nu conteaza de unde va luati ochelarii de soare, nu conteaza brandul, dar e important sa ii luati dintr-un loc avizat. Vorbeam de clisee mai sus, este evident ca ochii sunt extrem de importanti si sensibili. Nu e cazul sa va jucati cu sanatatea lor pentru ca ati gasit ceva ‘cool’ si ieftin, cheap&chic etc., in ideea ca ii purtati de cateva ori si gata. Pe termen lung, va vor afecta vederea.

#baneasagoestopitti #pittiimagine #menswear #pittiuomo91 #blackteam #urbanstorytellers #medicaloptik

fullsizerender-1-1

img_2999-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *