• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Celei care m-a învățat să fiu

Întotdeauna am crezut că cel mai frumos tip de dragoste este cel pe care nu îl poți ascunde, dragostea pe care o arăți, despre care vorbești, fără să îți dai seama, în fața tuturor. Dragostea pură, care te încarcă și care îi încarcă pe ceilalți amintindu-le că toți suntem predispuși la fericire. Sistemul nostru imunitar nu se poate împotrivi sentimentelor, așa cum eu nu mă pot împotrivi celor mai frumoase și nobile emoții pe care le-am trăit alături de cea mai importantă persoană din viața mea.

Doresc să împărtășesc cu voi dragostea pe care o port celei care  m-a purtat, la rândul ei, în pântece nouă luni de sarcină toxică și, mai apoi, 15 ore de travaliu, celei care m-a crescut singură timp de 33 de ani, celei care și-a sacrificat tinerețea și viața ca să-mi fie alături zi de zi, celei care se trezea la două dimineața să-mi facă pui prăjit, celei care m-a dus în brațe și m-a legănat pe picioare până la șase ani, celei care mi-a fost și mamă și tată și am fost primul din școală care a avut blugi de la shop, celei care a lucrat în trei schimburi și care m-a ținut în pregătiri la școală pentru bac și facultate, celei care a stat cu luna la căpătâiul meu în spital, celei care mi-a cărat mâncare la București, venind cu microbuzul, celei care m-a iubit și mă iubește necondiționat și care și-ar da propria viață pentru mine, celei care mi-a fost mamă, tată, soră și prietenă, și pe care o iubesc mai mult decat iubesc viața.

Cred că e cea mai lungă frază pe care am scris-o până acum, dar tot Ea m-a învățat că și punctul poate fi transformat în virgulă, că iubirea este o succesiune de stări și experiențe comune, dar mai ales, că nu trebuie să te oprești decât atunci când ți-ai exorcizat emoțiile.
Apreciați-i pe cei dragi, rugați-vă pentru Ei și demonstrați-le zi de zi asta! Nu toți au fost norocoși să cunoască astfel de sentimente și să trăiască astfel de momente.
Te iubesc, Mama!

Sunglasses Cris me up by Opticris 1947
Sunglasses Cris me up by Opticris 1947

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *