• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Ce-i frumos, și lui Denis îi place!

Frivolități, frivolități, dar ne fac viața atât de frumoasă! De la haine, parfumuri, ieșiri în restaurante de fițe până la mașini sau petreceri la care avem acces, oricui îi place să se bucure de ce are viața mai bun de oferit. Iar cine spune că nu-i așa, ori e ascet, ori e ipocrit. E bine să ai „usage du monde”, să știi ce și cum. În fond, totul e o lecție, o descoperire a propriului sine prin prisma lucrurilor: ce îți place, ce te-a plictisit, ce te-a dezamăgit.

Să începem cu lucrurile simple, dar care ne fac fericiți. De exemplu, filmele. Îmi place să merg și o fac în proporție de 90% din cazuri la Grand Cinema Băneasa, pentru că așa mă relaxez de cele mai multe ori. Un alt lucru pe care îl ador este înghețata, iar dacă doresc ceva fresh și artizanal, aleg Inni, iar semifredo de la Cremeria Emilia. Când vine vorba de restaurante, am o listă uriașă, dar o să mă rezum de data aceasta la câteva, precum: Le Grenier a pain, un mic dejun la Fior di Latte și Biutiful by the Lake pentru finger food, Isoletta când vine vorba de paste, Gambrinus pentru tradițional românesc, Zen când am poftă de suhi, iar când îmi doresc să mănânc fructe de mare- Kazeboo Mamaia. Cert e un lucru: mereu ies cu prietenii în căutare de noi locații, așa că vă dau de veste cum descopăr ceva deosebit!

Ei, și am ajuns la haine, slăbiciunea mea. Mă bucur că există Cland3estin, Mus, Zara, H&M, Entrance și Vagabond, iar dacă nu ar fi existat, cineva ar fi trebuit să le inventeze! La fel și Internetul, care mă ajută să îmi fac cumpărăturile când vine vorba de men’s underwear. În rest, rareori îmi cumpăr din țară, compensez prin călătoriile în afara ei, de unde mă întorc cu lucruri de o calitate ireproșabilă.
Parfumurile, ca și bijuteriile de altfel, mi le cumpăr de la Jai Dam, Createur 5 d’Emotions și Beautik Parfumerie.
De ieșit, se știe că îmi plac cluburile, iar mai toate fotografiile în care apar sunt făcute în The Story, Loft, Freddo și Old City.

Ochelari? De curând am descoperit Opticris și m-am îndrăgostit de modelele lor! La fel de mult îmi plac și tatuajele semnate Macavei Brothers. Sună eclectic, știu, dar mai știu că totul arată foarte bine grație look-ului de care are grijă doamna doctor Delia Thiess.
Acum, după ce am scris ce îmi place și de unde obișnuiesc să îmi cumpăr lucruri, în speranța că le pot fi de folos celor care au nevoie de puțină inspirație, o să ma duc să ma relaxez în Cișmigiu. Sau în Ioanid. Mă mai gândesc, așa cum obișnuiesc să o fac în timp ce merg cu metroul și chiar cu troleibuzul. Nu îmi plac taxiurile (dar nu am ce să fac). De condus, mai conduc uneori.
Nu sunt vreun excentric, sunt un om simplu, care a reușit să îmbine utilul cu plăcutul, jobul cu distracția, frivolitățile cu elementele spirituale. Ce-i frumos, și lui Denis îi place!

Ochelari Ray Ban de vedere by Opticris 1947 Inele: Jai Dam, Goti si Margiela Bratari: Jai Dam, C5 si Vagabond  Locatie Opticris Mario Plaza
Ochelari Ray Ban de vedere by Opticris 1947
Inele: Jai Dam, Goti si Margiela
Bratari: Jai Dam, C5 si Vagabond
Locatie Opticris Mario Plaza

IMG_9534 (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *