• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Cauta in tine si nu la altii!

Revin. Mai revin din cand in cand. :)) de data asta, cu un subiect sub forma unei lectii pe care nu reusesc sa o invat. Ori refuz voit pentru ca tot sper ca de data asta va fi altfel, ori sunt chiar atat de prost incat sa nu ma prind ca e aceeasi lectie in haine noi. Anyway, cert e ca se tot repeta si eu mi-o iau constant. Cand o sa reusesc sa nu ma mai agat de diverse persoane, lucruri materiale, trecut?

Nu e sanatos si aduce numai prejudicii, are efecte adverse pe termen lung. Oricat am spune noi ca am trecut peste, ca am depasit episodul, toate astea se aduna in subconstient si ies la iveala cand te astepti mai putin.

Scriu si poate bag la cap. Iubirea de sine, impacarea, echilibrul, fericirea- toate trebuie sa vina din mine, nu de la altii. Daca reusim asta, vom atrage tot ce e benefic la momentul respectiv pentru noi. Scriu, imi spun, mi-o tot repet. Si uite ca iar scriu, sperand ca macar de data asta sa invat lectia. E bine ca teoria o stiu.

Trebuie sa reusesc sa pun si in practica. De dragul meu si al altora, pentru ca frustrarile acumulate in timp devin monstri care mananca incet din energia ta si a celor apropiati, care chiar nu merita asta. Pierdem pe doua fronturi. Uneori ireversibil.

Dati-va timp. Lasati trecutul si construiti prezentul. Maine nu exista. Nu va mai agatati de unii si de altii, credeti in voi insiva, detasati-va de cele materiale pentru ca nu plecam cu ele. Iubiti-va, respectati-va si in cea mai grea si lunga zi amintiti-va ca life is short!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *