• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

#blackteam meets #baneasashoppingpitti

Sa incep cu inceputul. Anului. Pentru ca in ianuarie am fost la #pittiuomo89 la ideea unei prietene, louise.ro, unde am descoperit ce inseamna melanjul de atitudine si stil cand vine vorba de moda masculina. Mi-a suras propunerea ei si entuziasmul emanat in timp ce vorbea despre ce se intampla acolo, precum mi-a suras si ideea de a vizita Florenta (ceea ce nu reusisem pana atunci, chit ca am locuit candva in Italia). Et voila cum am ajuns eu la cel mai mare targ de moda masculina, cel mai reprezentativ si care a scris istorie. Intre 14-17 iunie este editia cu numarul 90, iar daca luam in calcul faptul ca se organizeaza de doua ori pe an, este lesne de ghicit ca are vreo 45 de ani in care a redefinit perceptia despre stil.

Ca intotdeauna, eclectismul pluteste in aer. Unii merg sa expuna, altii sa faca fotografii. Unii ‘vand’ ceva, altii (ca mine), merg sa se incarce de ceea ce vad, aud, simt, descopera. De fun, datorita pasiunii pentru fashion si pentru calatorii. Sa nu mai spun ca ador Forteza di basso, locul unde se tine targul, care pret de cateva zile devine o mica citadela a modei masculine, plina de culoare, bun gust si frumusete.

Data trecuta a fost mai mult decat interesant. Eu, cu stilul meu #allblack, am fost pata de culoare, elementul care a atras atentia gratie stilului japonez si fiorului exotic intre atatia domni eleganti, stilati, mostre ale rafinamentului. O experienta inedita si cu incarcatura istorica datorita orasului, a reusit nu numai sa imi arate ca mai exista Frumos in zilele noastre, dar sa ma si invete sa inspir cu putere idei, expirand entuziasm.

Cand m-am intors cei de la Baneasa Shopping City, avand o abordare inedita in general pentru care merita toata admiratia, au venit cu propunerea ca la editia din iunie- eu si Monica Munteanu sa fim reprezentantii lor. So, here we are again, in Florence, la #pittiuomo90 bucurandu-ne de vara, de culoare si frumos, de un soare ce straluceste altfel atunci cand si oamenii au o stralucire imposibil de ignorat.

E prima zi si sunt bulversat de noile tendinte, de silinta pe care si-a dat-o fiecare, dar si de atentia acordata detaliilor pentru a arata intr-un fel. Intr-un mare fel! Reprezentativ, deosebit, ca o semnatura a autenticitatii. Orasul este sub asediul modei, al elegantei, ineditului si splendorii. Intalnirea dintre vechi si nou, dintre istorie si trenduri se transforma intr-un spectacol al feeriei, al unei poezii care nu poate fi citita, doar traita. De aceea, voi lasa fotografiile sa vorbeasca si voi reveni la finalul targului cu mai multe pareri si impresii. De om impresionat!

#baneseashoppingpitti #pittiuomo90 #menswear #blackteam #urbanstorytellers

IMG_9455

IMG_9465

IMG_9515

IMG_9520

IMG_9539

IMG_9542

IMG_9554

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *