• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

#blackteam and #dinnerinthesky 2016

Daca m-ar pune cineva sa ma descriu in cateva cuvinte, as spune fara ezitari ca sunt un vanator de experiente. Cred in magia lucrurilor pe care le traiesti si care au puterea de a te schimba oarecum, de a misca ceva in tine sau de a lasa o amintire pe care vrei mereu sa o cauti in sertarele memoriei. O astfel de experienta am bifat saptamana trecuta cu #dinnerinthesky si #tiriacauto, despre care zic doar atat: you must try it!
Paradoxal, sentimentul de siguranta te incearca inca de la inceput, de cand esti inhamat si ti se explica ce si cum, apoi continua fara intreruperi si la cei 50 m unde esti ridicat pentru a te bucura de view-ul exclusivist asupra orasului.

Gustul sampaniei e cu atat mai intens pe masura ce un usor fior de ameteala te cuprinde pana urci. Scaunul rotativ e instrumentul meu preferat care ma ajuta sa admir privelistea din toate unghiurile (cred ca live-urile de pe Facebook vorbesc de la sine). Alex, gazda evenimentului, este cel care da tonul bunei dispozitii si care intretine atmosfera pe durata dinner-ului.

La un moment dat, am coborat pret de 5 minute, dandu-le astfel voie fetelor de la Amadeus sa ni se alature. Au facut un mini show la inaltime, unde cei prezenti si-au aratat si calitatile vocale (cu riscul de a speria pasarile din jur)… In rest, totul e cancan despre cum canti.

Si eu si MM am ajuns la concluzia ca o astfel de experienta e inedita pentru ca iti ofera o ora de adrenalina, voie buna si un super view! De bifat la ‘to do’!
Iar daca nu ai o ‘to do list’, do one!
Pe curand!?

IMG_6599

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *