• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Beautik Haute Parfumerie: semnatura olfactiva a stilului

De mici suntem invatati ca nu conteaza hainele, ci curatenia. Practic, primul nostru contact cu ce inseamna ritual de ingrijire e aparent simplist: sapun, deodorant, poate si un parfum in anumite cazuri. Pe masura ce anii trec, iar noi ne dezvoltam ca indivizi, unele lucruri raman constante in schimbarea lor. Pastram ritualurile, dar le rafinam. Ne rafinam si dam sens lumii cautandu-i frumusetea in sticlute pretioase.

Nu-mi dau seama in ce moment a inceput love affair-ul meu cu parfumurile, dar stiu ca ma straduiesc in continuare sa imi gasesc identitatea intr-o singura esenta. Ce am reusit e sa imi dau seama care sunt repetitiile: tamaie, mir si oud. E greu sa ai o semnatura constanta si usor recognoscibila in timp cand vine vorba de acest domeniu. Cred ca depinde si de maturitatea personala, precum si de veniturile de care dispui. Sa fim sinceri, parfumurile de nisa nu sunt chiar ieftine. Sa ne uitam numai la branduri mass-market care scot editii speciale ce ajung la 350€.

Piata este in permanenta dezvoltare. Ba sunt pe val americanii, ba englezii, italienii vin cu ceva nou, francezii revin in forta etc. Concurenta e din ce in ce mai mare, iar la noi clientii au inceput sa isi cultive gusturile, dorindu-si sa se diferentieze cu ajutorul unui parfum special. Sincer, in Bucuresti stam bine la capitolul parfumerii de nisa (acum, n-o fi chiar ca la Paris, dar avem de unde alege). Personal, cochetez de vreo patru ani cu Beautik Haute Parfumerie, locul unde emotiile stau frumos ambalate pe rafturi. Sa nu mai spun ca mie si Monicai Munteanu ne este partener la mai toate evenimentele

Am mai scris ca ma pregatesc sa plec la Pitti Imagine, dar pentru ca experienta sa fie completa, de la haine la semnatura olfactiva, am ales si cateva esente ce pot fi gasite la #Beautikhauteparfumerie. Pentru cei care nu le-au trecut inca pragul, mentionez ca ei sunt si furnizorul Casei Regale a Romaniei. Sunt mandru si onorat de aceasta colaborare pentru #PittiUomo91.

Smells like celebration!

#baneasagoestopitti #pittiimagine #menswear #pittiuomo91 #blackteam #urbanstorytellers #beautikparfumerie

fullsizerender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *