• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Bărbatul tuturor femeilor si femeia tuturor bărbaților

Suntem mai goi decât Adam si Eva. Edenul nostru a devenit un infern de când ceea ce dorim sta sub semnul restricției. Eu sunt ceea ce îți dorești, dar este interzis pentru tine. Si nu pentru ca nu se poate, ci pentru ca îți pasa mai mult de ce va spune lumea decât de ceea ce spune inima ta. Uitam ca nimeni altcineva nu simte viata pentru noi, ca timpul e in defavoarea noastră si ca ne amintim doar de ce facem aici si acum. Suntem ființe ce duhnesc a viața, nu fructe interzise ce așteaptă sa cada in propria vestejeala.

Când arunci piatra, nu uita ca te lovești, de fapt, pe tine.
Când ma blamezi, te acuzi singur.
Când îmi atribui alte nume decât cel care-mi aparține, te jignești.
Sunt proiecția ta, sunt coșmarul tău. Sunt dorința pe care ascunzi sub straturi de falsa nepăsare, sunt tot ceea ce ai vrea sa fii. Sunt renegatul din tine, tot ceea ce nu îndrăznești sa devii când porii tai respira curaj si autenticitate.
Inima ta sângerează între bătăile constante, sufletul tău neîmpăcat striga atât de tare încât se aude prin piele: “Nu te mai opune!”.
Știi ce? Eu te înțeleg. Chiar o fac. Am fost ca tine pana sa ajung ca mine. Sau la mine. De la capăt de as lua-o, ca tine fix de gard as da-o!
Ave Caesar!

IMG_1589

#theblackman

Tags :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *