• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Aud numai ce vreau!

Imi place muzica, o consider emotie in stare pura, dar trebuie sa recunosc ca nu o ascult non stop. Am propriile mele ritualuri, imi place sa fac lucrurile cu timp si pasiune, sa creez contextul potrivit sau, cel putin, sa gasesc instrumentele perfecte de conturare a acestui tip de emotie. De la pick-up la radio, de la walkman la iPod si alte sisteme inteligente specifice zilelor noastre, m-au fascinat din totdeauna “jucariile/bijuteriile” de redare a sunetului. Aceeasi importanta am acordat-o si castilor, in primul rand, pentru sunet, dar si pentru design/functionalitate. Astfel, am descoperit castile de la Bang&Olufsen Romania care m-au fascinat de-a dreptul (chit ca momentan atat imi pot permite de la ei).

Sunt pur si simplu cool. De la felul in care arata pana la felul in care se aude prin ele. Sunt cu poveste, inclusiv pielea care iti memoreaza amprenta si capata o anumita nuanta la purtare ce te face sa te gandesti cat de departe a ajuns tehnologia si felul in care influenteaza calitatea vietii. Am optat pentru crem-arginitiu care sa sparga #allblack-ul meu, dar mi-am luat si negre, in caz ca ma razgandesc. Doar raman #theblackman. Pentru noi, barbatii, care nu recurgem precum femeile la nenumarate trucuri capabile sa atraga atentia celor din jur, accesoriile sunt foarte importante. Nu multe, nu proaste, ci cateva folosite ca o semnatura a propriului stil. Eu am o vorba, accesoriile sunt o investitie, nu o achizitie. Si da, se tine cont de ele, asa ca ori ne aliniem, ori ne mutam in varf de munte.

Eu am invatat de-a lungul timpului sa aleg smart, in functie de calitate, utilitate si pret. In cazul de fata, toate acestea reflecta anii de cercetare si munca depuse in vederea atingerii celor mai inalte standarde tehnologice care pot fi definite doar prin inovatie. Bang&Olufsen sunt pionierii tehnologiei moderne. Prefer sa fiu un aliniat nealiniat si sa ma diferentiez atat prin ceea ce port si felul in care o fac, cat si prin felul in care aleg sa simt lumea sau sa-i ascult muzica. Stiti si voi, atitudinea face, de fapt, toti banii. Iar astia cumpara 90% din ceea ce reprezentam, insa ramane un 10% care e fix elementul surpriza al unui dish extraordinar (dupa cum am invatat de la Chef Sissoko de la Norma Restaurant).

S-am incalecat pe-o sa, ascult cu Bang&Olufsen asa.

#bangandolufsenromania #bangandolufsen #theblackman #urbanstorytellers

http://soundvision.ro/

test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *