• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Artistii din familia mea

Nu sunt artist, dar am un mare respect pentru sensibilitatea transformata in putere creatoare. Cred ca acesta este si motivul pentru care imi doresc sa promovez mai mult decat un lucru, un loc, un om. O experienta, un stil, un fel de a traduce lumea!

Astazi imi dedic timpul incercarii de a vorbi despre un artist desavarsit, un galatean care sub nicio forma nu trebuie sa ramana necunoscut. Este vorba despre Aldyn Alexander, varul meu despre care multa lume stie ca este un pictor bun, dar putini stiu ca este si un spirit foarte inalt.

Cand am avut nevoie de lucrari, nu a ezitat sa imi trimita. Uite asa, timp de trei ani, in fiecare vara, picturile lui au dat o tusa de neconventional spatiului Story in Herastrau. Alte cateva si-au gasit locul la Cafeneaua Cinema-ului din Baneasa Shopping City unde invitau oamenii sa patrunda intr-o alta lume, in care feeria si science fiction-ul se impletesc in definirea universului. Picturile faceau parte din seria Androgin, iar de curand a lansat o noua expozitie sub numele Halucinant. Halucinanta si ca expresivitate, din punctul meu de vedere, un rasfat retinian care iti activeaza gandurile.

Ma oftic pentru ca momentan nu il pot ajuta mai mult. Dincolo de ce-o zice lumea, de ce vor criticii sa scrie, de falsele nevoi scoase la inaintare, piata de arta e foarte slaba. Cati colectionari avem? Like honestly, cu 4-5 colectionari pe bune, imi permit sa spun ca abia acum s-o forma si la noi o piata de arta. Ma rog, poate sunt eu neinformat, dar cu aceasta ocazie arunc un gand in Univers… Nu stiu sub ce forma se va intoarce in 2017, dar poate imi va permite sa il ajut mai mult.

Intre timp, ca tot imi place mie social media, chiar va invit sa il cautati pe Facebook (Aldyn Alexander), iar eu atasez cateva fotografii ale lucrarilor dragi mie.

Ars longa, vita brevis est!

https://www.facebook.com/Aldyn-Alexander-ART-229394593758502/
img_2872

img_2871

img_2870

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *