• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

ART COLLECTION, UN EVENIMENT SPECIAL BY SOBRANIE

Aseară Biavati Events a fost gazda unui eveniment extrem de rafinat care a deschis porțile unei noi platforme – The Art Collection, platformă la baza căreia stă colaborarea dintre Sobranie și trei artiști internaționali celebri: Lara Bohinc, Jacqueline Cullen și Andreia Chaves.

Avându-l ca maestru de ceremonie pe binecunoscutul și simpaticul Andi Moisescu, evenimentul a debutat printr-o prezentare de modă la înălțime. La propiu! Modelele au defilat purtând catalige și etalând creațiile avangardiste, nonconformiste ale designerului Silvia Șerban.

La finalul prezentării modelele au dezvăluit publicului trei piese de artă aparținând artiștilor internaționali menționați mai sus, fiecare piesă găsindu-și o dublă formă de expresie (una feminină și una masculină) și continuând să transmită spiritul artistic al brandului Sobranie, precum și preocuparea constantă pentru a oferi clienților săi experiențe cu totul inedite, excepționale.

Mai mult decât atât, dorind să ofere mai multă culoare locală platformei „The Art Collection”, Sobranie a inițiat aseară și o colaborare de clasă cu trei artiști autohtoni consacrați din trei zone diferite ale artei: Giulian Dumitriu (sculptură), Gabriel Hennessey (fotografie) și Silvia Șerban (design vestimentar).

Alături de aceștia Sobranie intenționează să descopere trei tinere talente pe care, cu ajutorul lor, să le susțină și să le promoveze. Fiecare dintre cei trei artiști va recomanda un tânăr aspirant în al cărui potențial are încredere. În cadrul unui viitor eveniment organizat cu sprijinul Sobranie vor fi licitate lucrări ale artiștilor amintiți mai sus iar fondurile obținute vor fi folosite pentru susținerea tinerelor talente.

De-a lungul celor 134 de ani de existență, Sobranie a scris istoria luxului în industria tutunului, fiind adoptat de numeroase case regale europene și de elitele din întreaga lume. În tot acest timp brandul englezesc a încercat constant să ofere atât produse, cât și experiențe menite să surpindă, să sfideze convenționalul, să inoveze, să inspire, să fie cu un pas înaintea tuturor. The Art Collection este cea mai recentă experință de acest gen, o platformă inovatoare în cadrul căreia spiritul creativ e încurajat să se manifeste nestingherit.

Iar dacă la începutul acestui articol vă aminteam numele celor trei artiști internaționali care au colaborat cu Sobranie în cadrul The Art Collection, vă aducem acum, la final, câteva informații despre piesele de artă dezvăluite aseară la Biavati Events.

Colecția „Brilliant Black” by Andreia Chaves (artista de origine braziliană și totodată creatoarea de excepțional în domeniul designului de încălțăminte) vorbește despre versatilitatea naturii care, în ciuda amprentei lăsate de timp, a modificărilor prin care trece an de an, de ere întregi, și care îi modelează chipul, reușește mereu să renască, să rămână tânără și strălucitoare.

Colecția „Liquid Gold” by Lara Bohinc este inspirată din mișcarea de rotație a planetelor, care îmbină precizia în cel mai mic detaliu cu misterul spațiului cosmic, transmite căldura și senzația de curgere a metalului lichid și seduce prin perfecțiunea formei și prin frumusețea radiantă.

Iar ultima dar nu cea din urmă, colecția „Raw Beauty” by Jacqueline Cullen, duală prin excelență, unește concretul cu abstractul, perfecțiunea studiată cu frumusețea autentică, neșlefuită a naturii în cea mai pură formă.

 

img_8351

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *