• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Antreprenori romani de succes

Denis Radu (PR/PR Events)

A studiat: După un an de experienţă în vînzări, Denis deja concepea proiecte din zona relaţiilor publice pentru două restaurante.

Afacerea lui: A apărut ca o consecinţă a lărgirii portofoliului de clienţi şi a reprezentat tranziţia muncii unui profesionist freelancer către implicarea alături de o echipă.

Momentul deicisiv: „Am realizat că dacă vreau să evoluez ca individ, să-mi asigur împlinirea pe acest plan al vieţii, ar trebui să mă încumet să fac acest pas. Cred în motto-ul <Îndrăzneşte mult, ca să cîştigi mult>, iar cel puţin în cazul meu beneficiile nu au fost doar de ordin material”, mărturiseşte.

Noutatea: „Ca specialist în domeniul relaţiilor publice, mă axez pe construcţia şi managementul imaginii produselor din zona modei, a artei bijuteriilor, a cosmeticelor şi înfrumuseţării, în segmentele bridge şi luxury”, explică Denis.

A investit: „Investiţia a fost dată de anumite sume direcţionate spre îmbrăţişarea unui stil de viaţă conform cu valorile produselor cu a căror imagine eram însărcinat”, detaliază el.

Interviu pentru Cosmopolitan, iunie 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *