• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Am vazut ce nu se vede

Credeam ca le-am vazut pe toate, dar zilele ce tocmai au trecut mi-au aratat cat de putine stiu despre oameni, relatii, viata. Uneori e bine sa faci doi pasi in spate, sa fii un simplu spectator al unei piese de teatru care se desfasoara in fata ta, langa tine, nu pe o scena care seteaza conventia fictiunii. Am avut ocazia sa vad in cateva ore ce nu mi s-a aratat niciodata in cele douasprezece ore pe zi petrecute pe Facebook, dar na, nu de multe ori ti se arata ce nu se vede!

Alcool, marijuana, adulterul, toate astea mai mult unesc si consolideaza relatii in loc sa le destrame, asa cum credeam. Ca suntem cu susul in jos se stie, dar parca rasturnarea asta de situatie e ca o incizie in putina constiinta care ne ramasese. Bine, tot cu susul in jos sunt si eu pentru altii, avand in vedere ca nu beau, nu insel (nu pretind a fi vreun lup moralist si fara de pacat). Ma gandesc serios ca poate eu sunt cel cu probleme si un nealiniat al societatii secolului XXI.

Nu trebuie sa va luati ochelari cu nu stiu ce lentile speciale, e suficient sa va uitati in jur si o sa vedeti ca am dreptate cand spun ca ne indreptam spre alterarea unor valori mai vechi decat noi pe care le inlocuiesc altii cu ce le este lor mai comod si pentru a se afla in control. Corrupted people. De cand lumea si pamantul, istoria doar subliniaza. Ca o faci pe fata, ca o faci pe ascuns, tot o faci. E uimitor ca bolile spirituale intaresc comuniunea dintre oameni.

Nici nu stiu cum sa reactionez, daca ar trebui sa reactionez. Sa ma schimb is too late si chiar daca as face-o, ar fi un rol de care m-as lasa rapid. Ce nu ti-e inscris in caracter, nu rezista probei timpului. Presupun ca o sa raman in continuare un mediocru, privitor care ‘admira’, ca doar sunt de admirat cei care pot face ceva de care tu nu esti in stare. Mai ales ca ei sunt peste tot si-n toate.

Ma determina sa invat clar a nu mai judeca si a nu mai privi circumspect ce nu inteleg. Mai ales ca sigur multi nu ma inteleg nici ei pe mine.

#theblackman

IMG_7521

IMG_7520

IMG_7522

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *