• +40 745226954
  • radudenispr@gmail.com
  • Bucuresti

Despre mine

Denis Radu

Există o anume greutate în acest „despre” pe care îl folosim de fiecare dată când descriem ceva sau pe cineva. Îmi place să cred că în domeniul relațiilor publice, „de”-ul din începutul cuvântului poate fi tăiat cu ușurință pentru a rămâne „spre”. Cei cinci ani în care am sculptat sute de proiecte, în care am comunicat pentru cele mai reputate branduri pe piața locală și în care am redefinit organizarea evenimentelor de nișă mi-au oferit cea mai importantă lecție despre evoluție: în PR nu este vorba „despre” ce ai făcut, ci „spre” ce te îndrepți astăzi cu tot bagajul de cunoștințe și un portofoliu generos.

Nu cred în paradigme, cred în originalitate prin continuă reinventare. Cred în muncă, în căutarea celei mai strălucitoare fațete pe care o are chiar și cel mai opac dintre proiectele pe care le gestionez, dar nu în ultimul rând, cred că cel mai important rol pe care îl are un specialist în comunicare este de a brandui realitatea. De a te face să te îndrăgostești de tine aici și acum, fie că ești o companie, o agenție sau un personaj.
Oamenii buni sunt cei cărora le plac lucrurile bune, de la modă la parfumuri, de la evenimente la experiențe. Acest blog este pentru oameni buni.